Събота, 29 Февруари 2020
Стрелец

Седмичен хороскоп
07 - 14 Октомври 2019

1718

Седмичен хороскоп - Стрелец - 07.10.2019 - 14.10.2019 година 

Отново на преден план ще стоят проблеми, продиктувани от нежеланието ви да погледнете обективно на действителността. Ревниво пазите всичко свое, а с лека ръка пилеете онова, което ви е споделено от други.

Постарайте се да сте еднакво отговорни към всички около себе си. Убедеността ви, че вие винаги сте прави ви пречи да прозрете същината на случващото се, а от там и да постигнете повече. Здравословни проблеми няма да ви тревожат, но ще имате върху какво да се замислите. Повече плодове, зеленчуци и постна храна ще балансират енергиите у вас и ще ви помогнат да се смирите. Любовната тръпка е позабравена, но скоро ще я изживеете отново.

Настроението, което ще ви донесе, ще ви подейства като трамплин в живота. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година