Събота, 19 Октомври 2019
Стрелец

Седмичен хороскоп
07 - 14 Октомври 2019

1632

Седмичен хороскоп - Стрелец - 07.10.2019 - 14.10.2019 година 

Отново на преден план ще стоят проблеми, продиктувани от нежеланието ви да погледнете обективно на действителността. Ревниво пазите всичко свое, а с лека ръка пилеете онова, което ви е споделено от други.

Постарайте се да сте еднакво отговорни към всички около себе си. Убедеността ви, че вие винаги сте прави ви пречи да прозрете същината на случващото се, а от там и да постигнете повече. Здравословни проблеми няма да ви тревожат, но ще имате върху какво да се замислите. Повече плодове, зеленчуци и постна храна ще балансират енергиите у вас и ще ви помогнат да се смирите. Любовната тръпка е позабравена, но скоро ще я изживеете отново.

Настроението, което ще ви донесе, ще ви подейства като трамплин в живота. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година