Вторник, 23 Април 2019
Стрелец

Седмичен хороскоп
07 - 14 Май 2018

2018
Седмичен хороскоп - Стрелец - 07.05.2018 - 14.05.2018 година
 
Силен период за професионалният ви и духовен живот. Дарованията ви ще се изявят по нетрадиционен начин, с което ще впечатлите и привлечете вниманието върху себе си. Деловата ви заетост ще ви срещне с проблеми от административен характер.
 
Целеустремени сте и не жалите сили да направите живота си по-добър. Ще дадете простор на осмисленото си чувство за човешка свобода и ще получите енергийна подкрепа. Не се страхувайте да търсите и изисквате най-доброто, щом сте честни пред себе си и пред другите. Предстоящите събития ще ви дадат пълна представа за реалностите и ще ви помогнат да оформите назрелите у вас решения. Късмета също ще бъде с вас. Спазвайки човешките традиции ще допринесете за празничното настроение в дома си.
 
Ще засилите вярата си, като се обърнете към собствените си духовни нужди. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година