Понеделник, 11 Декември 2023
Стрелец

Седмичен хороскоп
07 - 14 Февруари 2022

1042

Седмичен хороскоп - Стрелец - 07.02.2022 - 14.02.2022 година

Запасите ви от енергия са неизчерпаеми. Ще работите усилено, но и ще получите това, което искате. Добре ще бъде, ако преодолеете склонността си понякога да я карате ден за ден. Това може да ви попречи да предвидите последствията от действията си.

Късметът сега е с вас. При тази воля и непреодолимо желание да успеете вие просто няма за какво да се тревожите. Пазете се и потискайте обземащото ви понякога чувство на агресия. Сезонът на отпуските е в разгара си и ви подсещам, че и вие трябва да потърсите пътища за отмора. Грешите, ако си мислите, че нямате такава нужда. Щастието ви зависи и от вашата възприемчивост, и ако тя е повърхностна, ще го търсите дълго. 

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!