Понеделник, 25 Май 2020
Стрелец

Седмичен хороскоп
06 - 13 Май 2019

1744
Седмичен хороскоп - Стрелец - 06.05.2019 - 13.05.2019 година
 
Водени от вътрешното си усещане за нещата ще взимате с лекота решенията си и няма да грешите. Съветите ви ще са полезни на много хора и ще се превърнете във важна личност за тях.
 
Нищо изненадващо за вас, свикнали да сте да бъдете във фокуса на вниманието. Работните ви проекти ще се придвижват ускорено, предвид добрата ви енергетика. Запомнете, не се вглеждайте в миналото и потиснете съмненията си, ако такива възникнат у вас. Гледайте напред и мислете позитивно. Като добри ученици сте научили уроците си и е време да покажете знанията си. Също така не допускайте да станете жертва на връхлитащите ви емоции. Бъдете по-малко импулсивни и преценявайте трезво нещата.
 
Когато всичко това е налице - действайте. В семейството са възможни разногласия между различните поколения. Вземете справедлива страна, без да дистанцирате или противопоставяте някои един на друг. Решаване на имотни въпроси. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!
Годишен хороскоп за 2020-та година