Петък, 29 Септември 2023
Стрелец

Седмичен хороскоп
05 - 12 Март 2018

2968

Седмичен хороскоп - Стрелец - 05.03.2018 - 12.03.2018 година

Водени от творчески пориви ще се стремите към красивото и нестандартното му проявление в живота. Наред с него ще залагате и на практическата насоченост на начинанията си, защото материалните неща имат не по-малка стойност за вас.

Ще дадете израз и на милосърдието си, без да търсите възнаграждение и благодарност. Топлината и доверието в нечии очи допълнително ще ви мотивират да работите за духовното си извисяване. Родителите ви най-много от всички имат нужда от присъствието ви до тях. В грижи за другите пренебрегвате собственото си здраве. Не се оставяйте да стигате до крайности, за да потърсите чак тогава квалифицирана помощ.

Бъдете по-отговорни към себе си. Любовта ви е в нова фаза и изисква повече взаимност в отношенията. Не лишавайте от внимание партньора си, сам няма да успее в потока от емоции, който ви владее. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!