Петък, 24 Март 2023
Стрелец

Седмичен хороскоп
05 - 12 Февруари 2018

3930
Седмичен хороскоп - Стрелец - 05.02.2018 - 12.02.2018 година
 
С активното си присъствие на професионалната сцена, а и не само там, ще привеждате в ход промените. Съзнателно или не, създавате предпоставки за нови връзки, развития и реализации.
 
Имайки предвид това, не бива да живеете в очакване на светкавични резултати, а трайно да се стремите към положителните развръзки. Често ще има причини и обстоятелства, върху които няма да можете да влияете, въпреки желанието и опитите си. За това бъдете търпеливи и потискайте недоволството си, когато има такова. Бъдете последователни в действията и работата си и признанието ще дойде. Вълнуващо събитие ще ви направи по-чувствителни и нежни, състрадателни и копнеещи за взаимност. Любовта ще отвори сетивата ви и направи връзката ви споделена и пълноценна.
 
Ще ви владеят и направляват светли мисли и чувства, които ще ви диктува сърцето. Занимаващите се с бизнес ще реализират финансова сделка, която ще им осигури средства за предстоящо значимо начинание, свързано с пътуване или семейството. Не пренебрегвайте нуждите си, по много причини трябва да го направите сега. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!
AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-