Сряда, 4 Август 2021
Стрелец

Седмичен хороскоп
05 - 12 Август 2019

1723

Седмичен хороскоп - Стрелец - 05.08.2019 - 12.08.2019 година 

Окрилени от добри предчувствия ще влизате по-лесно в контакт с околните и така ще улесните участието си в общи проекти. Нищо няма да ви възпре да защитите позициите си, въпреки желанието си да осигурите душевен комфорт на околните.

Умеете да правите и жестове, стига да прецените, че няма да изгубите заради щедростта си. Търговските ви дела ще останат на заден план, но последствията от това няма да са фатални. Важно е да не пренебрегвате работата си върху собственото си усъвършенстване. От там ще дойдат успехите ви. Духовната страна на живота ви се нуждае от нов тласък и усърдие да вникнете в дълбочината на нещата. Всеки отказ ще ви връща отново към неотработените проблеми.

Пътуванията изискват да помислите върху подробностите, за да не се разочаровате. Домашни задължения ще възпрепятстват някои от вас да се изявят в светски прояви. Не съжалявайте, загубата няма да е голяма. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година