Вторник, 27 Юли 2021
Стрелец

Седмичен хороскоп
04 - 11 Декември 2017

3754
Седмичен хороскоп - Стрелец - 04.12.2017 - 10.12.2017 година
 
Ще споделите намеренията на хора, в чиито идеи и действия съзирате добри перспективи, а също така и своето място сред тях. Екипната работа ще ви мотивира да работите всеотдайно и добронамерено, очаквайки това да подобри финансите ви.
 
И не грешите, с основание може да планирате общите си задачи и време. Все пак правете всичко разумно и в границите на възможното. Не издевателствайте над себе си, помислете и за своя отдих. Правете разлика между чувства и емоции и не пренасяйте разочарованията си върху невинни хора. Добрите взаимоотношения са гаранция за успешната ви работа и доброто ви настроение. Отлични възможности за подобряване на бита, стига правилно да оцените момента. Пътуванията ви ще са успешни, особено онези, свързани със семейни тържества и сбирки.
 
Покажете щедростта си и направете щастливи онези, които обичате. Повярвайте, че преди всичко го правите за себе си, скоро ще се убедите в това. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година