Четвъртък, 30 Ноември 2023
Стрелец

Седмичен хороскоп
04 - 11 Април 2022

1048

Седмичен хороскоп - Стрелец - 04.04.2022 - 11.04.2022 година

С желание сте да изпълните докрай намеренията си, без да се притеснявате за физическото си и психическо здраве. Мобилизирани сте да се изявите в много посоки, отчитайки предишни грешки и необмислени действия. Организационните ви умения ще си проличат и за късо време ще отхвърлите много работа, но не изпадайте в крайности все пак.

Толерантност в общуването и съпричастност към проблемите на околните са част от качествата, с които ще си осигурите подкрепата на партньори и приятели. Има и още нещо, към онези, които не оценяват помощта ви ще бъдете по-резки и без да се двоумите, ще им покажете открито мнението си за тях. В тази връзка са възможни разочарования и други натоварващи ви емоции. В обществените отношения не афиширайте позициите си, а работете в полза както на собствените си интереси, така и за другите. Бъдете сигурни, че трудът ви ще бъде оценен.

Ще се вълнувате от новостите в интимния ви живот, разделите също са възможни, но такъв е изборът ви. Важното е, че ще се радвате на взаимно уважение и любов с онези, които остават до вас. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!