Събота, 9 Декември 2023
Стрелец

Седмичен хороскоп
30 - 07 Октомври 2019

2169

Седмичен хороскоп - Стрелец - 30.09.2019 - 07.10.2019 година 

Ще имате натоварено ежедневие и трябва да сте максимално практични за да успеете с всичко. Ако е нужно да правите избор, то нека той бъде най-разумният.

Не се поддавайте на емоции, когато трябва да вземате сериозни решения. В служебните ви взаимоотношения е възможно да има провокации. От вас зависи да бъде спазен добрият тон и делата да вървят гладко. Ще бъдете в основата на случващото се, за това отговорността ви е по-голяма. Изявявате се с качества, това ще се забележи и е възможно издигането ви в служебната йерархия. Отново ви призовавам към добронамереност и толерантност. Вие сте от хората, на които е нужно често да им се напомня това, за съжаление. Очаква ви тържество, организирано от мили хора.

Подгответе се и вие за да бъде празника наистина запомнящ се. Семейството ви ще се сплоти около това събитие и ще изживеете радостни мигове заедно. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план през оставащата част от годината. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!