Събота, 4 Април 2020
Стрелец

Седмичен хороскоп
30 - 06 Август 2018

1923

Седмичен хороскоп - Стрелец - 30.07.2018 - 05.08.2018 година  

Повече изгоди и добри основи за бъдещи начинания ще поставят началото на добър период за много от вас. По дискретен начин ще влияете върху събитията в частта, зависещо от решенията ви.

Изяви от различен характер, съпътстващи ги с постижения и повишена популярност. Търсещите работа ще имат предложение, което може и да не ги удовлетвори, поради временния си характер. Съдбата ще се погрижи за онези от вас, които покажат желание и готовност да се развиват, ще намерите своето място в среда, която ще ви привлича с възможностите си. В случаи на нужда ще получите необходимото ви съдействие от органите на властта и други държавни и обществени институции.

Но запомнете - там, където търсите съчувствие, подкрепа и съвет не се показвайте слаби и запазете уважението си към другата страна. Бъдете естествени и вървете по пътя си с достойнство. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година