Вторник, 16 Април 2024
Стрелец

Седмичен хороскоп
03 - 10 Февруари 2020

1983

Седмичен хороскоп - Стрелец - 03.02.2020 - 10.02.2020 година

Полезни съвети ще получите от човек, имащ отношение към проблемите ви. Търпеливото ви присъствие в живота ще ви помогне по-лесно да преодолеете препятствията и да се справите с възникващите ситуации.

Ще имате достатъчно средства за да се разплатите с кредиторите си, като изчистите всички свои дългове. Не се колебайте да го направите, защото скоро време ще ви се напомни за това. Увлеченията ви ще сложат край на една интимна връзка и ще се впуснете в игра с друг партньор. Палавото ви отношение към сериозните обвързаности могат да ви създадат главоболия. Все пак се пазете от разкриване на изневери, последствията ще са тежки. Децата ви ще изявят претенции, с които ще трябва да се съобразите, ако искате да запазите уважението им към вас.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен, любовен, обществен, здравен и делови план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Това ще ви помогне да изпреварите събитията за да бъдете готви за всички превратности, които животът може да ви предложи. Дръжте живота си в собствените си ръце и едва ли ще има какво да ви изненада!