Петък, 24 Май 2019
Стрелец

Седмичен хороскоп
29 - 05 Февруари 2018

3629
Седмичен хороскоп - Стрелец - 29.01.2018 - 05.02.2018 година
 
Желанието ви да сте известни ще ви подтиква към изяви, привличащи вниманието на широката публика. Независимо от подбудите си бъдете внимателни, защото изживяванията, които те ще ви носят не винаги ще са положителни.
 
Развитията около вас ще са в много посоки и често ситуациите, в които попадате ще ви създават различно настроение, неудобства също няма да липсват. Ще се убедите, че такава е цената на славата и трябва да я приемете, ако сте публична личност. Но не за всички периодът ще е така емоционален. Смирените и изпълнени с добра енергия, проявяващи обич и разбиране ще събуждат същите чувства и у другите, привеждайки в ход хуманните си цели. С благотворно въздействие върху вас ще са природата, спортните занимания и слушането на музика.
 
Усмивката, добрата дума и желанието да сте полезни на другите могат да направят живота ви по-приятен. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година