Събота, 28 Януари 2023
Стрелец

Седмичен хороскоп
28 - 07 Март 2022

718

Седмичен хороскоп - Стрелец - 28.02.2022 - 07.03.2022 година

Водени от творчески пориви ще се стремите към красивото и нестандартното му проявление в живота. Наред с него ще залагате и на практическата насоченост на начинанията си, защото материалните неща имат не по-малка стойност за вас. Ще дадете израз и на милосърдието си, без да търсите възнаграждение и благодарност.

Топлината и доверието в нечии очи допълнително ще ви мотивират да работите за духовното си извисяване. Родителите ви най-много от всички имат нужда от присъствието ви до тях. В грижи за другите пренебрегвате собственото си здраве. Не се оставяйте да стигате до крайности, за да потърсите чак тогава квалифицирана помощ. Бъдете по-отговорни към себе си. Любовта ви е в нова фаза и изисква повече взаимност в отношенията. Не лишавайте от внимание партньора си, сам няма да успее в потока от емоции, който ви владее. 

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-