Вторник, 7 Април 2020
Стрелец

Седмичен хороскоп
28 - 04 Септември 2017

4444

Седмичен хороскоп - Стрелец - 28.07.2017 - 04.09.2017 година

Стремежът ви към независимост ще възпре всеки, дръзнал да ви отклони от пътя, по който вървите. Каквито и трудности да срещнете, помнете, че имате цели, които стоят над тях и ги следвайте, без да изпадате в крайности. Използвайте даденостите си и работете в полза на идеите и доброто, в което силно вярвате. Запазете широтата на мирогледа си и не спирайте да се развивате, това е най-важното сега за вас.

Постигнатото ще ви провокира да търсите още и още, признанията въздействат стимулиращо и ласкаят самочувствието ви да сте актуални във всеки един момент. Не се колебайте да отстраните причините, които могат да ви поставят в нечия зависимост, покажете се силни, знаещи и можещи. Успоредно с това приемете, че има обстоятелства, които не може да промените. Сигурно е, че с творческите си и нестандартни решения сте на път да постигнете върхове. 

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година