Неделя, 21 Април 2024
Стрелец

Седмичен хороскоп
26 - 05 Март 2018

3204

Седмичен хороскоп - Стрелец - 26.02.2018 - 05.03.2018 година

Ще работите за подобряване на онези страни от живота си, които считате за неудовлетворяващи ви. Ще подобрите нещата, които зависят от вас самите, влагайки енергията и желанието си.

Има върху какво да се съсредоточите, въпреки, че сте наясно с обстоятелствата в живота си и в страната. Няма да пренебрегнете нищо важно и с еднакво внимание ще се отнесете към работата, партньора, децата и родителите си. Правейки равносметка на постигнатото, ще отчетете пропуските и ще планирате следващите си ходове. Имате ясна визия за бъдещето, поне повечето от вас, което ви дава увереност, че можете да се справите. И е така. Не забавяйте темпото, продължавайте и ще постигнете целите си.

Колкото по-самоотвержено се борите за тях, толкова по-безотказно съдбата ще ви дарява със закрилата си. Подаръците няма да се забавят, приемете ги и благодарете, като достойни хора. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!