Неделя, 25 Август 2019
Стрелец

Седмичен хороскоп
25 - 02 Май 2016

3015
С научени уроци сте на път да осъществите намеренията си. Но верни на себе си пропускате да вникнете в пропуските си, от които могат да възникнат проблеми. Не позволявайте на самочувствието да ви замъгли погледа, бъдете бдителни. В подкрепа на плановете си потърсете съдействие от високо стоящи в йерархията хора или финансово обезпечени. Имате такива познанства, опитайте. Измежду щастливците са и онези, на които им предстои сключване на брак. Свободомислещите да внимават при случайни, интимни контакти, могат да си създадат излишни главоболия.
 
Дните от седмицата предразполагат към пътувания, най-често за среща с познати или неизвестни места и приятни изживявания. Отпуснете се и използвайте пълноценно времето си, не търсете причини за недоволство. С близките си хора ще имате хубави и разтоварващи мигове, радвайки се на живота. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година