Понеделник, 30 Януари 2023
Стрелец

Седмичен хороскоп
25 - 01 Февруари 2016

2714
Дори и да не получите потвърждение на очакванията си, не се обезсърчавайте. Във възможностите ви е да направите живота си по-добър, вниквайки и решавайки своевременно всичко, което ви притеснява. Служебните, обществените и партньорските взаимоотношения ще ви занимават и в тази връзка не бива да поставяте личните си интереси над останалите.
 
Без да се конфронтирате с никого търсете логиката на чуждите съждения и внасяйте елегантно своите предложения. Не позволявайте служебните проблеми да ви отдалечават от семейството и близките ви. Финансови и лични причини могат да ви провокират към поведение, различно от това, с което останалите ви възприемат.
 
Запазете достойнството си, а също и здравето си. Разумно се ангажирайте с чуждите проблеми, така, че да е по силите ви да ги решите. Дайте си време и се погрижете и за своя отдих. Тихи и спокойни мигове ще изживеете в компанията на интимният си партньор. 14-ти февруари наближава, за това не пропускайте да разберете, какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-