Неделя, 4 Декември 2022
Стрелец

Седмичен хороскоп
25 - 01 Август 2022

770

Седмичен хороскоп - Стрелец - 25.07.2022 - 01.08.2022 година

Предстоят ви срещи, които за много от вас ще са жалони за бъдещето им. Съумейте да ги разпознаете и да им отдадете нужното внимание. Новите хора до вас ще играят роля, градивна и важна, не ги пренебрегвайте.

Иначе ще се лутате в търсене на една или друга истина, която за съжаление ще ви убягва или ще ви подвежда с фалшив привкус. Ще получите изгодни бизнес-оферти, и ако действате бързо може да повишите приходите си. Ще обогатите знанията си и ще повишите претенциите си. Ще бъдете интересни и с възможности за избор. Някои от вас ще преживеят раздяла с хора, които са им създавали добри емоции и настроения, и това ще ги направи тъжни. Не бъдете агресивни към други, които харесвате, защото рискувате да ги дистанцирате от себе си.

Търсете взаимност във всичко и не насилвайте събитията. Те сами ще се дойдат при вас. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година