Събота, 24 Август 2019
Стрелец

Седмичен хороскоп
24 - 31 Октомври 2016

4180
Седмичен хороскоп - Стрелец - 24.10.2016 - 31.10.2016 година
 
Водени от житейската си мъдрост по-често ще се вслушвате в разума си, отколкото в емоциите. Ще отделяте по-голяма част от вниманието си на предстоящите събития и по-малко на рутинната ви работа. Няма да изоставите професионалните си проекти и усилията ви ще се отразят положително на финансите ви. Други от вас ще заложат на вече доказания си авторитет на работното място и няма да сгрешат - бързо ще напредват в йерархията. В семейството са възможни разногласия, породени от претенциите на роднините към вас. Търпеливо ги изслушвайте, без да се ангажирате с техните отговорности. Време е всеки да поеме грижите си, а вие не пренебрегвайте задълженията си.
 
В интимният ви свят е възможна промяна, раздяла или поява на нова връзка. Интересни сте за представителите на противоположния пол и това ви харесва. Старайте се да сте честни и открити, без да наранявате никого. Среща с приятели ще ви помогне да се отпуснете и разнообразите. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година