Четвъртък, 9 Април 2020
Стрелец

Седмичен хороскоп
24 - 02 Март 2020

1939
Седмичен хороскоп - Стрелец - 24.02.2020 - 02.03.2020 година
 
В стремежа си да търсите и постигате най-доброто за себе си, ще се позовавате на правата си и ще защитавате интересите си. В подкрепа на добрите си намерения се освободете от всичко, което ви натоварва психически и емоционално.
 
Насочете в позитивна насока енергия си и покажете непоколебимостта на характера, мислите и намеренията си. Без излишни притеснения ще посрещате предизвикателствата и ще се адаптирате, щом обстоятелствата го изискват. Грешките са част от израстването, не се страхувайте от тях, отчитайте ги и не ги допускайте отново. Това е важно. Наложените правила и поведение може да не ги приемате еднозначно, но и не правете драми от това. Работете, за да наваксате пропуските в знанията и опитността си. Разумът ви ще отхвърля изкушенията и в същото време ще се чувствате привлечени от тях. Изборът е ваш.
 
Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година