Сряда, 8 Февруари 2023
Стрелец

Седмичен хороскоп
24 - 01 Юли 2019

1847

Седмичен хороскоп - Стрелец - 24.06.2019 - 01.07.2019 година

Добрите развития ще влияят положително на настроението и активността ви през следващите дни. За да са успешни делата ви не предизвиквайте с нищо съдбата, покажете устойчивост на характера и повече смиреност в отношенията си.

С ясните си позиции по принципни въпроси ще станете проводници на здравия разум и ще наложете присъствието си там, където това е необходимо. Не приемайте нищо като даденост, отстоявайте истината, но и не избързвайте с решенията си. Възможни са обрати, които могат да ви върнат назад, за това бъдете премерени, искрени, но не и дръзки. Всяко ограничение ще изживявате болезнено, но не е краят на света. Имате самочувствие и знаете как да се справите в ситуации на неудовлетвореност. Обмисляйте внимателно детайлите и не се доверявайте излишно, но и не бъдете прекалено мнителни.

В интимните отношения по-често се вслушвайте в партньора си, независимостта ви не е застрашена, а по-скоро връзката ви. Уважавайте достойнството му и не го пренебрегвайте, за да не изгубите интереса към себе си. Крайностите в поведението се отразяват неблагоприятно и не са желателни. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-