Неделя, 5 Април 2020
Стрелец

Седмичен хороскоп
23 - 30 Март 2020

1061

Седмичен хороскоп - Стрелец - 23.03.2020 - 30.03.2020 година

За много от вас работата ще добие първостепенно значение, като основен източник на доходи, но и професионално удовлетворение. Последното ще се наблюдава по-рядко, но няма да е безинтересно и занимателно. Семейството, социалния ви живот и удоволствията също ще присъстват в живота ви, обратното е немислимо, въпреки, че времето ви ще е ограничено.

Заедно с близките си обсъждайте и вземайте решения по общите теми и по-често споделяйте вълненията си с тях, това ще направи връзката ви по-здрава. Откровеният разговор ще ви спести енергия, а и ще се отрази добре на атмосферата около вас. С уместните си действия внасяте яснота, баланс и спокойствие, което говори за значимостта ви. Ще получите информация, която ще ви помогне в конкретна реализация. Въпреки условията на пазара ще продължите да търсите най-доброто за себе си, давайки си сметка за трудностите и без да криете намерението си да се преборите с тях.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година