Сряда, 11 Декември 2019
Стрелец

Седмичен хороскоп
23 - 30 Април 2018

2084

Седмичен хороскоп - Стрелец - 23.04.2018 - 30.04.2018 година

Успешните ви реализации ще повишат усещането ви за значимост, като в голяма степен това ще се отрази на личните ви взаимоотношения. Не пренебрегвайте никого и най-малко онези, които са ви помогнали да стигнете до тук.

Личното ви мнение запазете за себе си, по отношение на другите бъдете обективни и коректни. Пазете се от грешки, които могат да ви струват скъпо. Внимателното изпипвайте детайлите в делата си, за да се радвате по-дълго на постигнатото. В сътрудничеството с хора, които разбират от работата си бихте могли по-бързо да се справите с растящите ви ангажименти. В повечето случаи ще имате до себе си хора, които ви разбират и подкрепят.

Покажете им, че ги цените и вярвате в тях, това ще укрепи връзката ви. Здравните въпроси ще ви вълнуват по-малко, което не означава, че не трябва да се грижите за себе си. Не се преуморявайте и по-често търсете допира с природата. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година