Неделя, 25 Август 2019
Стрелец

Седмичен хороскоп
22 - 29 Април 2019

1651

Седмичен хороскоп - Стрелец - 22.04.2019 - 29.04.2019 година

И през тази седмица вие няма да минете незабелязано от другите. Те ще се обръщат за да ви гледат: горди и съзнателно открояващи се сред останалите.

Оставате си олицетворение на бдителността – и като закрилник, и като страж – макар и понякога да проявявате агресивност и нетърпимост, ако ви се противоречи. Неочаквано ще получите пари, а също и радостни новини. Една любов излиза на преден план. И няма да се поколебая да кажа – много навреме. Здравето ви ще ви създава проблеми, и само ако вие не сте достатъчно отговорни към себе си, ще страдате.

Не го допускайте, защото имате за кого да се грижите, и когото не трябва да лишавате от себе си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година