Петък, 29 Май 2020
Стрелец

Седмичен хороскоп
21 - 28 Май 2018

2083

Седмичен хороскоп - Стрелец - 21.05.2018 - 28.05.2018 година 

Ще ускорите работата си по приключване на проект, на който възлагате големи надежди. И вие като много други, ще търсите всевъзможни начини, за да приключите със задълженията си към една или друга институция.

Няма да липсват разочарования, но истината е, че имате желание да започнете на чисто новия разплащателен сезон. За съжаление, има обстоятелства, върху които не можете да влияете. Все пак ще можете да покриете текущите си разходи със средствата, които предстои да усвоите. Не си го изкарвайте върху околните, ако се почувствате неудовлетворени. Любовта е чувство, което прави чудеса, не я пренебрегвайте. Тя ще укрепи силите ви и ще ви вдъхнови за нови търсения, достойни за неспокойната ви природа.

Ще получите вътрешна увереност, че можете да се справите с всяка трудност, която излезе на пътя ви. И така ще бъде. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година