Сряда, 17 Юли 2019
Стрелец

Седмичен хороскоп
21 - 28 Май 2018

2008

Седмичен хороскоп - Стрелец - 21.05.2018 - 28.05.2018 година 

Ще ускорите работата си по приключване на проект, на който възлагате големи надежди. И вие като много други, ще търсите всевъзможни начини, за да приключите със задълженията си към една или друга институция.

Няма да липсват разочарования, но истината е, че имате желание да започнете на чисто новия разплащателен сезон. За съжаление, има обстоятелства, върху които не можете да влияете. Все пак ще можете да покриете текущите си разходи със средствата, които предстои да усвоите. Не си го изкарвайте върху околните, ако се почувствате неудовлетворени. Любовта е чувство, което прави чудеса, не я пренебрегвайте. Тя ще укрепи силите ви и ще ви вдъхнови за нови търсения, достойни за неспокойната ви природа.

Ще получите вътрешна увереност, че можете да се справите с всяка трудност, която излезе на пътя ви. И така ще бъде. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година