Петък, 29 Септември 2023
Стрелец

Седмичен хороскоп
02 - 09 Май 2022

910

Седмичен хороскоп - Стрелец - 02.05.2022 - 09.05.2022 година

Бъдете търпеливи и не хабете енергията си напразно, тогава и ще получите отговорите, които търсите. Отнесете се с внимание към всеки от обкръжението си, за да получите съдействие и подкрепа в работата си. В противен случай ще изпаднете в самоизолация и ще загубите от постигнатото.

Гледайте на компромисите, като на неделима част от спора, както и в отношенията си, не изпадайте в крайности и не съдете никого. Разбиранията ви за свобода се разминават с общо приетите, вътрешното ви състояние е объркано и това не ви помага. Със сигурност бихте постигнали напредък в работата и живота си, ако формулирате ясно целите си и ги следвате безотказно. И в отношенията ви с интимния ви партньор бъдете внимателни. Съществуващото напрежение може да бъде преодоляно, стига да го желаете и да не търсите надмощие на всяка цена.

Изразете благодарността си към него и му покажете своите искрени и топли чувства, в противен случай бъдете честни и не крийте намеренията си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!