Понеделник, 20 Януари 2020
Стрелец

Седмичен хороскоп
02 - 09 Януари 2017

2852
Седмичен хороскоп - Стрелец - 02.01.2017 - 09.01.2017 година
 
Първите дни от новата година ще ви зарадват с новости, които за някои ще се превърнат в съдбовни. Ще се отнесете с интерес към тях, а опита и знанията ще ви помогнат по-добре да се адаптирате, в случай, че се налага. Предстоят ви професионални и лични изяви, на които ще покажете качествата и придобитите си умения. С участието си в различни инициативи и проекти ще затвърдите авторитета си и бързо ще напреднете в кариерата. Предизвикателства и пред онези, които ще пробват силите си в самостоятелен бизнес през новата година. Не пренебрегвайте хората около себе си, покажете им уважението си, за да се ползвате и занапред от добрината и услугите им.
 
Любовта, витаеща покрай вас ще направи периода още по-вълнуващ и желан. Но винаги може да бъде и по-добре, за това не спирайте да се стараете. Предстоят общи начинания с хора, в чиито качества не се съмнявате, някои от тях свързани с пътуване. Ще бъдете повлияни от общото настроение и с желание ще се включите в развлекателни мероприятия. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година