Вторник, 19 Март 2019
Стрелец

Седмичен хороскоп
19 - 26 Март 2018

2878

Седмичен хороскоп - Стрелец - 19.03.2018 - 26.03.2018 година

В част от задачите, които предвиждате за следващите дни ще срещнете затруднения, породени от отсъствието на определени хора или административни изисквания.

Бизнесът ви ще се развива предсказуемо, предвид застоя в развитието на пазара и икономиката ни. Не търсете грешките на другите, преди да сте открили своите, за да не се задълбочат неудачите ви. Анализирайки ги, ще откриете пропуски, които би следвало да отстраните, ако искате да вървите напред и най-вече да запазите работното си място, в случай, че сте наемник. С такива и други действия можете да подобрите атмосферата около себе си, показвайки добронамерено желание за общуване и развитие.

Ще постигнете всичко това, ако вървите напред с позитивна мисъл и откритост в поведението. Романтично пътуване, почивка или просто повече време сред природата ще ви откъснат от проблемите и осигурят повече време за размисъл. Обновени и тонизирани, ще придобиете повече енергия и хъс за делата си, което много скоро ще се прояви в реализации. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година