Сряда, 20 Март 2019
Стрелец

Седмичен хороскоп
19 - 26 Февруари 2018

3171

Седмичен хороскоп - Стрелец - 19.02.2018 - 26.02.2018 година

През следващите дни не се отдавайте много на страстта си да спорите, защото ще се разстройвате. Възможно е да възникнат разногласия с партньора ви заради по-възрастни роднини.

Времето е отлично за творческа работа. Ще успеете да стигнете до същината на вашите търсения, и всичко, което постигнете сега, ще буди само възторг. С две думи не се колебайте да дадете изява на това, което можете, и което желаете. Предстои ви пътуване, което няма да ви носи много наслада, но за сметка на това ще носи пари. Свързано е с реализацията на ваш проект, чиито срокове са скъсени. Не се дистанцирайте сами от хората, които ви обичат за да не страдате излишно. Приемете вниманието и загрижеността им към вас и ще почувствате топлина в душата си.

 Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година