Понеделник, 9 Декември 2019
Стрелец

Седмичен хороскоп
18 - 25 Ноември 2019

1667

Седмичен хороскоп - Стрелец - 18.11.2019 - 25.11.2019 година 

Не се обезсърчавайте, ако не постигате очакваните резултати в работата си.

Помислете за опитността, която постигате, тя е богатство, което не може да загубите, излизате по-мъдри и силни. Поредното ви духовно израстване е вече е факт. Седмицата не е подходяща за активна работа, намалете темпото. Така ще можете да приключите със започнатото и да отговорите на предизвикателствата пред себе си. С вяра в силите си и без да се разпилявате, ще насочите енергията си в конкретни дела, позволяващи ви да извлечете максимална изгода от тях. Повече ще спечелите, ако защитавате интересите си аргументирано и не предлагате услугите си без нужда.

Владейте емоциите си и не влизайте в конфликти, търсейки оправдание в прекалената си натовареност. Близостта на близките хора ще ви носи спокойствие и прави щастливи. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година