Вторник, 16 Април 2024
Стрелец

Седмичен хороскоп
18 - 25 Март 2019

1840

Седмичен хороскоп - Стрелец - 18.03.2019 - 25.03.2019 година

Обхванати сте от желание за промяна. Делата ви ще имат променлив успех, докато не пристъпите към по-драстични мерки в посока на усъвършенстване метода на работа и налагане на собствени позиции.

Избягвайте конфликтите. Можете и трябва да се съобразявате с мнението на партньорите си, още повече, когато те са мотивирани. Има върху какво да мислите, но не бива да нарушавате професионалния си ритъм. Не се ограничавайте в общуването си, защото рискувате да изпаднете в изолация. С нова нагласа ще започнете работа по проект, който ще ви направи популярни и успешни, и ще постави началото на нов етап в развитието ви.

Интимният ви свят ще е наситен на емоции. Едно загадъчно и привлекателно чувство ще витае в атмосферата около вас. Вълненията ви ще са споделени. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!