Събота, 13 Април 2024
Стрелец

Седмичен хороскоп
17 - 24 Май 2021

1064

Седмичен хороскоп - Стрелец - 17.05.2021 - 24.05.2021 година

Практично ще използвате умението си да анализирате. Вниквайки в детайлите, ще се погрижите за делата си така, щото да не зависят от случайността и наст-роението на околните. Това е и една от причините да постигате целите си. Яркото ви присъствие в социалната и обществено-политическата сфера се дължи и на организационните ви умения.

Времето работи за вас, и ако все още не сте, то скоро ви предстои да се потопите в слава и почести. Вслушвайте се в съветите на хора, имащи опит и похвати в подобни преживявания. Може да си спестите негативни емоции, но което е по-важно, ще ви помогнат да постигнете желаното. В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външ-на намеса, каквито няма да липсват. Доверието в партньорските взаимоотношения ще заздрави връзката ви и ще ви мотивира да разгърнете потенциала си.

Стабилизиране в материално отношение и придобивки за повечето от вас. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!