Четвъртък, 9 Април 2020
Стрелец

Седмичен хороскоп
17 - 24 Февруари 2020

1909

Седмичен хороскоп - Стрелец - 17.02.2020 - 24.02.2020 година

Съществува проблем, който ви тревожи и смущава. Служебните задачи ще се осуетяват и придвижват по-бавно, ако той не стане приоритетен за вас. Храните надежди по отношение на проект, който в някаква степен е зависим от елегантното му и бързо решение.

Бъдете последователни в действията си, не се захващайте със задачите, ако не мислите да ги приключите качествено и в срок. Личността ви привлича вниманието на началници, висшестоящи и заинтересовани от вас хора. Респектирате, когато сте отговорни и коректни, и това е впечатлението, което оставяте за себе си. Работни срещи ще допринесат за получаване на делови предложения. Няма какво много да му мислите, очевидно са приемливи. Бъдете добронамерени към всичко, което ви заобикаля, така ще получите в повече внимание и топлина.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година