Петък, 19 Април 2024
Стрелец

Седмичен хороскоп
17 - 24 Декември 2018

1921

Седмичен хороскоп - Стрелец - 17.12.2018 - 24.12.2018 година

Здравето ви – физическо и духовно ще ви позволи да отхвърлите повече задачи, а някои от тях ще ви донесат и лично удовлетворение. Личен проблем ще се окаже по-вълнуващ от предвижданията ви, може би защото е свързан с близък на сърцето ви човек.

Това налага да сте по-деликатни и да не избързвате с решенията си, а търпеливо да следвате логиката на събитията. Очаква ви добра новина. Предвидливи сте и навреме ще се погрижите за да постигнете желаното от вас. Пазете се от емоции в работата си, те ще ви провокират и може да ви провалят. Ако се чувствате самотни не се затваряйте в себе си. Потърсете малките радости в живота, споделете истинските мигове с любимия ви човек и ще намерите отново смисъла на живота си.

 Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!