Събота, 19 Октомври 2019
Стрелец

Седмичен хороскоп
15 - 22 Април 2019

1754

Седмичен хороскоп - Стрелец - 15.04.2019 - 22.04.2019 година

През следващите дни ще съсредоточите вниманието си не само върху преките си ангажименти, но и върху начина си на общуване и поведение. В много отношения има какво да се желае, предвид високата ви самооценка и емоции, които определят отношението ви към едно или друго събитие.

В тази връзка е добре да смирите егото си и дадете преднина на добронамерените си мисли и действия. Покажете, че имате готовност и желаете да сте полезни на другите. Придобивките, които предстои да получите ще са като отговор на стремежа ви към духовно израстване. Не избързвайте, проверявайте в детайли работата си. Съществува риск от нежелани последствия. Ще намерите изход от материалното си затруднение, не го превръщайте в драма. С допълнителна заетост или включвайки се в печеливши проекти, от вас зависи да проявите находчивост и активност.

В търговската сфера или с недвижими имоти, покупко-продажба или в качеството ви на посредници, това са част от възможностите, които стоят пред някои от вас. Доверявайки се на разума и интуицията си, без проблеми ще се справите с всичко, което изисква участието ви. Семейството ще се сплоти около обща цел, която следва да реализира. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година