Понеделник, 20 Януари 2020
Стрелец

Седмичен хороскоп
14 - 21 Декември 2015

2223
Бизнесмените ще се радват от добрата реализация на проектите си, и ще насочат инвестициите си към покупка на недвижима собственост. До това ще се стигне, ако съвместите усилията си с тези на партньори и съмишленици. Всичките ви изяви ще имат колективен характер, защото за периода това е най-печелившата формула за вас.
 
Увереността в собствените ви сили ще се увеличи и това ще допринесе и за доброто ви самочувствие. Само с интимният ви партньор са възможни недоразумения, които обаче бихте могли да туширате, ако желаете. В някаква степен в сърцето ви съществува празнина, и не го криете.
 
Потърсете сродната си душа за да стане радостта от живота ви по-пълна. Много от вас ще се отдадат и на удоволствия, и ще преминат общоприети норми. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година