Понеделник, 17 Февруари 2020
Стрелец

Седмичен хороскоп
13 - 20 Януари 2020

1444

Седмичен хороскоп - Стрелец - 13.01.2020 - 20.01.2020 година

Осигурете си нужното спокойствие за да можете търпеливо и с разбиране да приемате всяко чуждо решение, па било то и грешно. Не гледайте на различното, като на опасност, от която трябва да бягате. Дайте път на широко скроената си природа да синхронизира енергията си с тази на останалите.

И тогава ще се поздравите с бързи успехи, за каквито не сте и мечтали. Съдбата ще толерира колективните ви изяви. Работата по общ проект ще се придвижи напред и ще имате основания да очаквате добри печалби. Настояването ви всичката власт да е ваша ще ви изолира и донесе неудобства. Ще постигнете развитие на въпрос, имащ отношение към имоти. Някои от вас ще бъдат ангажирани с ремонтни дейности и обзавеждане. Емоциите ще ви носят радостни изживявания и по-малко тревоги. Периодът е добър и за личните ви взаимоотношения с партньора.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година