Петък, 24 Септември 2021
Стрелец

Седмичен хороскоп
12 - 19 Март 2018

3531
Седмичен хороскоп - Стрелец - 12.03.2018 - 19.03.2018 година
 
С реализациите, които ви предстоят ще внесете повече спокойствие в делниците и направите почивката си по-интересна. Освен това ще можете да стартирате подготвени проекти, като не са изключени главоболия, свързани най-вече с техническата страна на въпроса.
 
За други те ще идват по линия на роднините, децата, родителите. Не се стремете на всяка цена да налагате мнението си и да действате от позицията на собствените си разсъждения. Дайте им право да имат свое мнение за делата си и начините за тяхното постигане. С други думи не изпадайте в погрешна представа за собствената си значимост, каквито и отговорности да носите. Склонни сте да се поддавате на желанията си, но и вие като всеки друг, не сте застраховани от грешки. Интересни предложения за работа или бизнес ще привлекат вниманието ви, а за някои от вас те ще се превърнат в източник на основни или допълнителни доходи.
 
Пътуванията – служебни или за отдих ще са успешни, стига да не пренебрегвате правилата за движение и етика. Времето ще благоприятства и личните инициативи. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!
 
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година