Понеделник, 18 Ноември 2019
Стрелец

Седмичен хороскоп
12 - 19 Февруари 2018

3393
Седмичен хороскоп - Стрелец - 12.02.2018 - 19.02.2018 година
 
Ще откриете за себе си нови възможности, които ще превърнете в свои приоритети. Работейки върху тях, ще нараснат отговорностите ви, а с тях и недоразуменията.
 
Бъдете добри и не търсете причини за недоволство, поради чуждата незаинтересованост. Съобразявайте се с другите и безкористно давайте помощта си. Товарът ви в никакъв случай не е лек, но вие сте силни и ще се справите. Промените ще започнат и ще ви погълнат с инерцията си. Финансовите успехи ще ви позволят повече удобства в бита. Ентусиазирани ще продължавате да работите за доброто на всички ви. С прагматичен усет ще насочвате вниманието, вашето и на близките си към по-бързото решаване на съпътстващите ви проблеми. Проявявайки търпение към странностите в поведението на някого, печелите доверието и обичта му, а с тях и подкрепата му.
 
Споделената ви любов ще ви мотивира да се раздавате без остатък, грижейки се за всички около вас. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година