Събота, 10 Юни 2023
Стрелец

Седмичен хороскоп
12 - 19 Февруари 2018

3875
Седмичен хороскоп - Стрелец - 12.02.2018 - 19.02.2018 година
 
Ще откриете за себе си нови възможности, които ще превърнете в свои приоритети. Работейки върху тях, ще нараснат отговорностите ви, а с тях и недоразуменията.
 
Бъдете добри и не търсете причини за недоволство, поради чуждата незаинтересованост. Съобразявайте се с другите и безкористно давайте помощта си. Товарът ви в никакъв случай не е лек, но вие сте силни и ще се справите. Промените ще започнат и ще ви погълнат с инерцията си. Финансовите успехи ще ви позволят повече удобства в бита. Ентусиазирани ще продължавате да работите за доброто на всички ви. С прагматичен усет ще насочвате вниманието, вашето и на близките си към по-бързото решаване на съпътстващите ви проблеми. Проявявайки търпение към странностите в поведението на някого, печелите доверието и обичта му, а с тях и подкрепата му.
 
Споделената ви любов ще ви мотивира да се раздавате без остатък, грижейки се за всички около вас. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!
AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-