Петък, 8 Декември 2023
Скорпион

Седмичен хороскоп
09 - 16 Март 2020

1744

Седмичен хороскоп - Скорпион - 09.03.2020 - 16.03.2020 година

Ще се възползвате от благоприятните възможности, които ви се дават, като извлечете максимална полза за себе си. Това е в добрия случай, за съжаление са възможни и не толкова добри развития. Хубавото е, че в повечето от случите нещата ще зависят от вас и от решенията ви. По-смело ще изявите претенциите си към хората, от които зависите, най-вече във финансовата сфера.

Ако работите за себе си ще ви бъде и лесно и трудно, но ще организирате работата си така, че тя да ви носи печалба. Прецизни в изпълнението на задачите си, ще впечатлявате и получавате предложения. Няма да ви липсва и късмет, но основно ще разчитате на себе си, заради което и ще побеждавате, независимо от трудностите. Натовареността и свързаните с нея отговорности ще изострят чувствителността ви, което може да провокира недобри мисли и настроения. Съзнателно се въздържайте от провокации и излишни спорове. Покажете устойчивостта си, като запазите добрия тон и приветливото си поведение.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!