Събота, 21 Септември 2019
Скорпион

Седмичен хороскоп
09 - 16 Юли 2018

1984

Седмичен хороскоп - Скорпион - 09.07.2018 - 16.07.2018 година 

Гледайте на неуспехите си, като на нова възможност да се развивате и обогатявате. Философското ви отношение към нещата ще ви спести енергия за нови предизвикателства.

Отговорностите могат и да ви отегчат, но със сигурност ще ви донесат добри печалби. Финансите ви ще растат, подобрявайки настроението и самочувствието ви, стига да не развиете страст към повече. По много начини до сега сте показвали, че не сте застраховани от нея, както и всички останали. Но хубавото е, че не губите вярата си в доброто и в себе си. Живейте и се радвайте повече на споделените миговете с любимите си хора, като не им спестявате усилията. Нека сами да носят отговорностите си. Разногласия с по-възрастни роднини и хора, които уважавате ще ви помогнат да откриете свои грешки.

Дори и само заради това си струва да не прекъсвате контактите си с тях. Различни възможности ще се насочат към вас, помогнете им в името на добрите промени. Те ще повишат ангажиментите ви, контактите с подходящите хора и ще създадат условия за творчески изяви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година