Вторник, 21 Май 2019
Скорпион

Седмичен хороскоп
09 - 16 Април 2018

2737

Седмичен хороскоп - Скорпион - 09.04.2018 - 16.04.2018 година

За много от вас седмицата ще се свързва с промяна, на работното място или в друга посока. Новите условия ще насочат вниманието ви към възможности, към които до сега сте оставали безразлични.

Или може би, защото времето им е дошло ще се възползвате максимално от тях. Усилията ви няма да останат незабелязани, ще се радвате на проявен към вас интерес, което допълнително ще повиши активността ви. При други делово предложение ще ги свърже с професионалисти, насочващи вниманието им към конкретна изява. Едно е ясно, енергията и средствата ще ви стигнат, за да разгърнете силите си на там, на където сърцето ви води. Сред приятните моменти от седмицата са пътуванията и срещите с нови хора. Общуванията ще ви разкрият нови възможности и перспективи за развитие. Вероятно не всичко ще бъде безпроблемно, но ако нещо ви притеснява, не бързайте да критикувате и да търсите причините в другите.

Говорете аргументирано и не позволявайте на емоциите да пречат на оценката ви. Запазете добрия тон и по-често се усмихвайте. Ще спечелите не само вие, но и светът ще стане по-добър. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година