×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 22 Май 2018
Скорпион

Седмичен хороскоп
07 - 14 Септември 2015

792

За много от вас седмицата ще се свързва с промяна, на работното място или в друга посока. Новите условия ще насочат вниманието ви към възможности, към които до сега сте оставали безразлични. Или може би, защото времето им е дошло ще се възползвате максимално от тях.

Усилията ви няма да останат незабелязани, ще се радвате на проявен към вас интерес, което допълнително ще повиши активността ви. При други делово предложение ще ги свърже с професионалисти, насочващи вниманието им към конкретна изява. Едно е ясно, енергията и средствата ще ви стигнат, за да разгърнете силите си на там, на където сърцето ви води. Сред приятните моменти от седмицата са пътуванията и срещите с нови хора.

Общуванията ще ви разкрият нови възможности и перспективи за развитие. Вероятно не всичко ще бъде безпроблемно, но ако нещо ви притеснява, не бързайте да критикувате и да търсите причините в другите. Говорете аргументирано и не позволявайте на емоциите да пречат на оценката ви. Запазете добрия тон и по-често се усмихвайте. Ще спечелите не само вие, но и светът ще стане по-добър.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година