Събота, 13 Април 2024
Скорпион

Седмичен хороскоп
07 - 14 Септември 2015

973

За много от вас седмицата ще се свързва с промяна, на работното място или в друга посока. Новите условия ще насочат вниманието ви към възможности, към които до сега сте оставали безразлични. Или може би, защото времето им е дошло ще се възползвате максимално от тях.

Усилията ви няма да останат незабелязани, ще се радвате на проявен към вас интерес, което допълнително ще повиши активността ви. При други делово предложение ще ги свърже с професионалисти, насочващи вниманието им към конкретна изява. Едно е ясно, енергията и средствата ще ви стигнат, за да разгърнете силите си на там, на където сърцето ви води. Сред приятните моменти от седмицата са пътуванията и срещите с нови хора.

Общуванията ще ви разкрият нови възможности и перспективи за развитие. Вероятно не всичко ще бъде безпроблемно, но ако нещо ви притеснява, не бързайте да критикувате и да търсите причините в другите. Говорете аргументирано и не позволявайте на емоциите да пречат на оценката ви. Запазете добрия тон и по-често се усмихвайте. Ще спечелите не само вие, но и светът ще стане по-добър.