Четвъртък, 18 Юли 2019
Скорпион

Седмичен хороскоп
06 - 13 Март 2017

3707
Седмичен хороскоп - Скорпион - 06.03.2017 - 13.03.2017 година
 
Жертвите, които правите, за да бъде семейството ви задружно, носят добри резултати и това ви прави щастливи. Не упреквайте никого за нищо. В служебен план предстоят размествания, които със сигурност ще ви засегнат. На някои от вас те носят повишение, а при други – смяна на работното място. Мислете позитивно за всичко, което ви се случва, та дори и да не го приемате на пръв поглед такова. Така вие самите можете да промените хода на събитията в желаната от вас посока. Веригата от приятни мигове не е прекъсната и скоро ще изпитате отново романтични чувства.
 
В такива моменти забравете за проблемите си и им се отдайте. Това ще ви зареди с енергия. Хармонията в живота ви носи свобода, която не може да се замени с нищо друго. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година