Понеделник, 20 Януари 2020
Скорпион

Седмичен хороскоп
06 - 13 Март 2017

3748
Седмичен хороскоп - Скорпион - 06.03.2017 - 13.03.2017 година
 
Жертвите, които правите, за да бъде семейството ви задружно, носят добри резултати и това ви прави щастливи. Не упреквайте никого за нищо. В служебен план предстоят размествания, които със сигурност ще ви засегнат. На някои от вас те носят повишение, а при други – смяна на работното място. Мислете позитивно за всичко, което ви се случва, та дори и да не го приемате на пръв поглед такова. Така вие самите можете да промените хода на събитията в желаната от вас посока. Веригата от приятни мигове не е прекъсната и скоро ще изпитате отново романтични чувства.
 
В такива моменти забравете за проблемите си и им се отдайте. Това ще ви зареди с енергия. Хармонията в живота ви носи свобода, която не може да се замени с нищо друго. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година