×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 26 Май 2018
Скорпион

Седмичен хороскоп
05 - 12 Октомври 2015

993
Успеете ли да овладеете емоциите си, като дадете път на силните си страни, ще извлечете повече изгоди и което е още по-важно, ще поставите добри основи за бъдещите си начинания. Това ще ви позволи да влияете върху събитията в онази част, която зависи от вашите решения.
 
Ще получите шанс за изява от различен характер, а също и постижения, за които ще се говори. Безработните ще имат предложение, което може и да не ги удовлетвори, поради временния си характер. Младите, търсещи път за развитие, ще намерят място в среда, която ги привлича, стига да покажат желание и готовност да се реализират.
 
Търсете равновесие във всичко, което правите, за да не нарушите баланса в себе си и около вас. Запазете свободата си, като не разголвате душата си пред когото и да било. Но запомнете - там, където търсите съчувствие, подкрепа и любов не се показвайте слаби. Бъдете аргументирани и следвайте пътя си с достойнство.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година