Сряда, 17 Юли 2019
Скорпион

Седмичен хороскоп
05 - 12 Март 2018

2989

Седмичен хороскоп - Скорпион - 05.03.2018 - 12.03.2018 година

За сетен път ще се убедите, че само приветливото ви отношение към хората, проблемите и живота ще ви донесе онова, на което се надявате.

Няма да липсват препятствия, но с позитивна нагласа, а не с агресия, ще вземете най-правилните решения, за да се справите. Събитията ще ви поставят в ситуации, в които трябва да намирате добър изход не само за себе си, но и за повече хора. Отговорностите ви ще се увеличават, като това често ще ви прави уморени и раздразнителни. Възползвайте се от познанствата си с влиятелни хора и потърсете съдействие от всички възможни, добри места.

Но, трябва добре да организирате действията си, като не се поддавате на паника и песимизъм. Възможни са непредвидени обрати, които ще са във ваша полза. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година