Вторник, 10 Декември 2019
Скорпион

Седмичен хороскоп
04 - 11 Юни 2018

2179
Седмичен хороскоп - Скорпион - 04.06.2018 - 11.06.2018 година  
 
Интересът ви ще определя активността и поведенението ви през тези дни, заради който ще работите усърдно и с добра ориентация за нещата.
 
Няма да липсват възможности, които биха ускорили развитието ви в една или друга посока, от вас зависи да ги оцените и се възползвате. Не пристъпвайте моралните и законови норми, спазвайте поетите ангажименти и срокове, от изпълнението им зависи бъдещето ви. Бъдете коректни платци и длъжници, за да не загубите доверието на партньорите си, което би се отразило негативно на перспективите ви. Експертните ви оценки и професионални изяви ще помогнат на много от вас да постигнат целите си в управлението на фирмата, а защо не и на държавата.
 
Вслушвайте се във вътрешния си глас и проверявайте информацията, с която работите, за да не си създадете излишно главоболие, както и не давайте мнението си, ако такова не ви е поискано. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година