Понеделник, 15 Април 2024
Скорпион

Седмичен хороскоп
31 - 07 Януари 2018

1940

Седмичен хороскоп - Скорпион - 31.12.2018 - 07.01.2019 година 

Последните моменти на отиващата си година ще ви обогатят с нови придобивки и хубави емоции. Съзнателни и без да губите нито за миг почва под краката си, ще дадете приоритет на професионалното си усъвършенстване, разбирайки, че това е начина да просперирате и за напред.

Предстои ви издигане в йерархията, а други ще дадат заявка за нова работа. По много от въпросите, които ви вълнуват ще срещнете разногласия с хората, с които ги решавате, но бъдете търпеливи. Не предизвиквайте с нищо съдбата, в тези силни дни бъдете смирени и добри. Няма да ви липсва самочувствие, нито подкрепа, остава да сте активни и да действате. Заради любовта си, а и не само заради нея, ще изживеете силни и вълнуващи моменти.

Предстои ви пътуване и повече весели изживявания. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!