Четвъртък, 22 Април 2021
Скорпион

Седмичен хороскоп
30 - 06 Януари 2019

1439

Седмичен хороскоп - Скорпион - 30.12.2019 - 06.01.2020 година

Вярата в доброто ще помогне да се справите с трудностите, които други сили пробуждат през тези дни. Насърчете с оптимизма и енергията си обезверените и заедно ще ви бъде по-лесно да успявате в общи начинания и полезни за всички ви дела.

Благодарение на усърдието и последователността ви, на неуморния ви дух и работоспособност ще посрещнете празниците с постижения. За част от вас те ще са най-ярко изразени в професионалната сфера, за други в личен план или с творчески изяви. Но с това ангажиментите ви няма да намалеят, напротив. Предстоят ви задачи, чиято срочност изисква да сте в добра кондиция. Ще търсите и създавате нови възможности, чрез които да осъществите желанията си. В тази връзка много от вас ще станат инициатори на благотворителни и други прояви, приобщавайки към тях всички, на които милосърдието не е чуждо. Бъдете внимателни, за да не отегчите и нараните някой с вмешателство в работата и живота му.

Овладейте емоциите, които ви пречат да бъдете на висотата на собствените си претенции. Близостта на любимите хора ще ви направи за вас така, че слънцето да свети по-силно. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година